Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

E-mail adres:

voornaam:

achternaam:


Jeugdkamp 2019!!

De inschrijvingen voor het jeugdkamp zijn geopend

 

KLIK HIER OM JE IN TE SCHRIJVEN

 

Jeugdkamp2019

Hierbij de uitnodiging voor het nu al legendarische jeugdkamp 2019!

Het inschrijfformulier van ons Jeugdkamp staat online: Fusion Jeugdkamp 2019

Mocht je de organisatie willen bereiken dan kan dat uiteraard ook via het mailadres: fusionjeugdkamp2019@gmail.com
De staf kan je ook aanspreken in de hal en bestaat uit: Bart, Esther, Jeanette, Reinier,

Voor dit jaar vragen wij aan de ouders toestemming om met minderjarigen te reizen naar het buitenland. Daarom wordt ook het identiteitskaart / paspoortnummer gevraagd voor nachtregistratie / eventuele controle.

Wij hopen heel veel jeugdleden in België te zien.

De kampcommissie.

Grote Clubactie 2018!

GCA 2018

De Grote Clubactie zet zich al meer dan 45 jaar in voor het Nederlandse verenigingsleven door het organiseren van een loterij. Voor deze loterij kunnen verenigingen loten verkopen en geld inzamelen. Op deze manier organiseren duizenden verenigingen in Nederland eigen acties om hun doelen te verwezenlijken. Alle soorten verenigingen kunnen deelnemen. Groot, klein, sport of cultuur; ze kunnen allemaal met de Grote Clubactie extra inkomsten genereren!

 

Ook Fusion doet dit jaar weer mee!

 

Maak je ouders, buren en familie vast enthousiast, we komen er aan!

 

Van de opbrengst heeft de vereniging afgelopen seizoenen o.a. extra trainingsmateriaal kunnen aanschaffen; pionnen, markeerhoedjes, markeerschijven, laddertjes, spelverdelers-ballen en het heeft een extra bijdrage aan het Jeugdkamp geleverd.

 

De Kick-off is op donderdag 20 september van 17:30-18:45 voor alle jeugdleden! De loten boekjes zullen dan of bij de trainingen worden uitgedeeld.

 

Laten wij met elkaar voor een mooi resultaat gaan.

Fusion doet weer mee aan de AH Sportactie

logo ah nocnsf

Albert Heijn, NOC*NSF en de sportbonden - waaronder de Nevobo - willen de komende vier jaar heel Nederland in beweging brengen. Daarom zijn zij de AH Sportactie gestart en Fusion doet mee!

Heb jij al een volle spaarvoucher bij elkaar gespaard? Dan mag je gratis meetrainen bij ons. Klik hier om je aan te melden voor een proeftraining.

Trainingsschema en meetrainen

De hele zomer niets gedaan en kriebelt het nu toch om volleybal (weer) op te pakken? Of ben je nieuw in R otterdam en wil je graag kennismaken met de leukste volleybalvereniging van Rotterdam? Aanstaande maandag beginnen de trainingen weer en jij kunt ook meedoen! Of dit nou bij de CMV (jeugd tot 12 jaar), A-, B- of C-jeugd (12-18 jaar) of de senioren is, je kunt altijd 3 keer gratis meetrainen. Klik op één van de links om je aan te melden.

trainingsschema

 

Fusion en AVG

Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU) en uiteraard moet ook Fusion hieraan voldoen. Eén van de vereiste stappen is het opstellen van een Privacyverklaring. Deze vinden jullie hier (of via het menu 'Leden'). Al onze leden worden via onze gebruikelijke communicatiekanalen over de overige stappen geïnformeerd.

Het bestuur.

Inschrijving Fusion Jeugdkamp 2018 geopend!

Vanaf vandaag is inschrijven mogelijk via dit formulier: https://goo.gl/forms/wZ3AY5ieP8jwRAYs1

Naast aanmelding van uw kind(eren) inventariseren wij ook in het formulier welke ouders willen en kunnen rijden naar de kamplocatie in Someren (net als vorig jaar).

Wij hopen op heel veel aanmeldingen en iedereen te mogen verwelkomen op een druk, gezellig, sportief en geslaagd jeugdkamp 2018!

De kampcommissie,

Bart, Esther, Remco, Reinier, Robin (fusionjeugdkamp2018@gmail.com)

Uitnodiging Jeugdkamp 2018

Jongens CMV door naar finale NOJK!

CMV-1

Eindelijk is het zaterdag 17 februari. Na veel trainingen staan vandaag de halve finales van de NOJK op het programma. Om 10.00 uur verzamelen we in sporthal de Kruisboog in Houten. Met de vraag wat deze dag de jongens zal gaan brengen.

 11.00 begint de eerste wedstrijd tegen Leyton. De jongens beginnen goed geconcentreerd aan de wedstrijd. Er wordt vrij makkelijk gewonnen met 25-16 en 25-15.

Op naar de wedstrijd van 13.00 uur. Ook deze wedstrijd wordt vrij simpel gewonnen door onze jongens met 25-12 en 25-14.

  CMV-2

Gelijk na deze wedstrijd, om 14.00 uur, staat de laatste poulewedstrijd tegen Prima Donnakaas Huizen op het programma. Dit wordt de beslissende wedstrijd in de poule. Net als onze jongens hebben zij de vorige 2 wedstrijden gewonnen. Het is er erop of eronder. De winnaar van deze wedstrijd plaatst zich gelijk voor de finales op 31 maart en de verliezer krijgt nog een kans door later op de dag de kruisfinales te spelen.

Dit wordt een prachtige wedstrijd met heel veel strijd en mooi volleybal. De mooiste services, passes, smashes en geplaatste ballen vliegen over en weer over het net. De jongens stijgen boven hun kunnen uit onder luide aanmoediging van het Fusion en Prima Donna publiek op de tribunes. Wat een strijd wordt er geleverd met heel mooi volleybal. Helaas wordt de eerste set nipt verloren met 25-22 door een kleine inzinking van onze jongens aan het einde van de set. Echter geven ze niet op. Vol gaan ze er in de tweede set weer tegenaan. De hele set wordt een voorsprong niet weggegeven: 7-3, 15-11, 21-13 en onze jongens winnen uiteindelijk met 25-17!!!!!!

CMV-3

Echter wat nu? 1-1 is de einduitslag maar wie is er nu eerste in de poule? Lang is er onzekerheid. Telt het onderlinge resultaat of het totaal aantal punten van alle wedstrijden van deze dag? Uiteindelijk wordt het duidelijk: ONZE JONGENS ZIJN EERSTE IN DE POULE!!!!! Dus direct geplaats voor de finales van het NOJK!

Menno, Jurre, Stijn, Ayhan, Luuk, Mica wat hebben jullie vandaag topvolleybal laten zien. En wat heeft coach Bart de jongens op een geweldige manier begeleid en gecoacht. Het was een topdag en een droom voor de jongens de nu al uitgekomen is.

De jongens mogen zich nu al rekenen tot de beste 8 CMV teams van Nederland. Echter is dit nog niet genoeg natuurlijk. Op 31 maart gaat deze uitdaging verder en gaan de jongens met Bart proberen Nederlands Kampioen te worden.

Feestje!

Dolle beestenboel klein

Het is weer een grote beestenbende, daarom het volgende Fusionfeest in het thema: een dolle Beestenboel. Trek je mooiste kostuum aan (voor sommige overbodig) om er weer een beestachtig gezellig feest van te maken.

We hopen iedereen te zien op de 27e van de 1e maand, na de laatste wedstrijd van het prachtige Heren 1.

Vriendelijke groeten,
De Beestenbende

Update clubdoel Fusion

clubdoel1Een korte update (per 24-12) inzake Clubdoel.

Er lijkt momentum te ontstaan! Sinds de vorige update is er een mooie sprong gemaakt qua verdiensten. Een mooi voornemen voor volgend jaar is om die 1.000 EUR te behalen! Er zijn nu 40 (waren er 37) mensen die helpen! Dat gaat de juiste kant op!

Ben je al aangemeld, attendeer dan andere clubleden of familieleden die Fusion willen helpen. Aanmelden is eenvoudig! 

Ga naar  clubdoel.nl  en meld je aan.

Het bedrag is sinds 5-12 opgelopen naar EUR 271,05 (was 250,85). We zijn over de 27%! 

Op naar een sportief en gezond 2018!

Veel Fusion teams op ons eigen toernooi!

Het Circulatie Mini Volleybal (CMV) bestaat uit 6 verschillende niveaus. Dit start op niveau 1 (alleen vangen/gooien), waarna er bij elk niveau hoger steeds een extra schakel bijkomt: serveren (niveau 2), onderhands spelen (niveau 3), in drieën spelen waarbij de 2e bal nog gevangen mag worden (niveau 4) en ‘echt’ volleybal (niveau 5&6). Teams op niveau 1-4 spelen geen competitie maar doen mee aan toernooien die steeds door een andere vereniging georganiseerd worden.

16 December was het de beurt aan Fusion om het CMV toernooi te organiseren. Tijdens de trainingen was er al aandacht aan besteed dat dit ONS toernooi zou gaan worden en daar hebben de kids naar geluisterd! Waar er bij andere toernooien altijd wel een aantal afmeldingen zijn, deden gisteren alle ingeschreven CMV-leden mee aan het toernooi. En hoe hebben ze het gedaan?

Emily, Jake, Melle, Rens en Selena deden voor het eerst aan een toernooi mee. Ze krijgen training van Reinier en zijn 5, 6 en 7 jaar oud en spelen op niveau 2. Zij hadden de beste start die je je maar kunt wensen en wonnen direct de 1e wedstrijd. Daarna ging het iets minder en verloren ze de overige wedstrijden, maar de goede start heeft hen nog wel de 2e plaats in poule opgeleverd.

 N2-1

Op niveau 3 deden twee teams van Fusion mee.

 N3-1

Marina, Niels, Sam, Sana en Tara N. speelden voor het eerst samen. Na een aarzelende start in de 1e wedstrijd hebben ze tegen de latere nummer 1 nog een gelijkspel uit het vuur gesleept. Daarna wonnen zij nog 2 wedstrijden en verloren er maar 1, wat uiteindelijk in een mooie 3e plek resulteerde.


Het tweede team op niveau 3 bestond uit Bram, Daan, Karsten, Octavius, Robin en Tom. Zij zaten in een poule waarin alle teams heel erg aan elkaar gewaagd waren waardoor elke wedstrijd heel spannend werd. Ondanks de steeds gelijk opgaande strijd hebben zij wel helaas alle wedstrijden nipt verloren…

 N3-2

Op niveau 4 speelden drie teams mee.

 N4-3

Het jongste team bestond uit Elif, Kyan, Kayleigh, Julia, Juul en Tara V.. Ze spelen vaak tegen teams die veel ouder zijn en verliezen daardoor jammer genoeg nog veel wedstrijden. Toch laten ze steeds vaker zien dat ook zij steeds beter gaan spelen. Zo wonnen ze gisteren direct de 1e wedstrijd, om daarna helaas de overige wedstrijden te verliezen, maar wel met goed spel.

Het tweede team op niveau 4 bestaat uit Azra, Amber, Setayesh, Ninthe en Selin. Als team hebben ze alle wedstrijden (net) verloren, maar dat maakte voor hen de pret niet minder! Plezier boven winnen en ook zij lieten zien steeds beter te gaan spelen.

 N4-2

 

 N4-1

Het laatste team op niveau 4 bestaat uit Jacky, Dorian, Jente en Boaz. Ze spelen sinds dit seizoen samen en doen dat erg goed. Op dit toernooi wonnen ze drie wedstrijden en verloren alleen van de uiteindelijke nummer 1. Dit resulteerde in een mooie 2e plek. Dit team gaat de 2e helft op niveau 5 in de competitie spelen, veel plezier en succes!

Niels en Peter bedankt voor het opbouwen, Corine voor de organisatie, Raisa voor je hulp bij de wedstrijdtafel, Reinier en Samijn voor de prijsuitreiking en de dames recreanten voor de goede zorgen achter de bar!

Meer foto’s kun je hier vinden

Spelletjes en Pieten bij de CMV-training

Afgelopen donderdag kreeg de CMV-jeugd een dubbele verrassing op de training: allereerst werd er niet gewoon getraind, maar was er een heel parcours uitgezet met verschillende spelletjes. Veel inzet, lachende gezichten en onderlinge strijd werd helemaal compleet gemaakt toen er als tweede verrassing 2 heuse Fusion Pieten langskwamen! Hieronder een impressie van de Pietentraining:

Pietentraining 30-11-2017 klein

Asbestsanering en renovatiewerkzaamheden

Op 2 en 4 november a.s. moeten de teams die uitspelen tegen Fusion Rotterdam rekening houden met renovatie van de kleedruimtes. Deze renovatie gaat gepaard met de nodige overlast.
 
De daadwerkelijke renovatie wordt vooraf gegaan door verwijdering van asbestmaterialen in de draagconstructie van de sporthal. Daardoor is een deel van de entree en twee kleedkamers niet beschikbaar.
 
De gemeente Rotterdam garandeert volledige veiligheid voor de gebruikers rond de werkzaamheden. Er wordt gewerkt met gecertificeerde bedrijven en een onafhankelijke toezichthouder op de luchtkwaliteit. Uiteraard zijn alle ruimtes waarin wordt gewerkt hermetisch afgesloten en wordt in diezelfde ruimte tijdens de werkzaamheden een permanente onderdruk gecreëerd, zodat er geen lucht van de werkruimtes naar buiten kan stromen. Daarnaast worden er drie maal per week luchtmetingen verricht om deze garantie ook daadwerkelijk te staven. 
 
Gedurende de werkzaamheden wordt er door Fusion ook gewoon getraind in sporthal Alexander. 
 
De sporthal kan niet bereikt worden door de entree aan de voorkant van het pand, maar via de zijdeur aan de linkerzijde. Als alles goed is, zullen er ook voorzieningen zijn aangebracht die er voor zorgen dat de kantine bereikbaar is. 
 
Aangezien er twee kleedkamers dicht zijn en de vervangende kleedruimte nog niet gereed is, zullen er slechts twee kleedruimtes beschikbaar zijn. Zowel thuis- als uitspelende teams moeten dus van dezelfde kleedkamer gebruik maken.
 
Het bestuur biedt op voorhand excuus aan voor de overlast, maar vraagt om begrip voor de situatie waarmee zij zelf en de vereniging ook niet gelukkig mee zijn.

Week van de scheidsrechter

Het zal jullie niet ontgaan zijn: deze week is het de Week van de Scheidsrechter! Tijdens de thuisronde gisteren hadden alle teams extra aandacht voor de scheidsrechter. Bedankjes, tegeltjes, foto's met en van de scheidsrechter, op allerlei manieren werden deze onmisbare schakels in het zonnetje gezet. Er zijn zoveel foto's binnengekomen bij de redactie dat ze niet allemaal te plaatsen zijn, maar een selectie is in de volgende collage geplaatst:

Week vd scheidsrechter okt 2017 - verkleind

Al jarenlang scheidsrechter!

Op de ALV van afgelopen woensdag is er de tijd genomen om 2 scheidsrechters die al jarenlang actief zijn in het zonnetje te zetten:IMG 4585

Peter Mühlsteff en Maarten des Bouvrie kregen van Ruud Bergwerff (regiovoorzitter Zuid) de zilveren resp. gouden speld uitgereikt voor 25 en 40 jaar fluitdienst. Uiteraard zijn beide heren ook door ons uitgebreid bedankt voor hun diensten voor Fusion, en omdat Peter niet alleen voor Fusion gefloten heeft de afgelopen jaren was er ook een delegatie van het bestuur van Hou Stand aanwezig.

Heren, dank jullie wel voor de inzet de afgelopen jaren en we hopen jullie nog vele malen op de bok tegen te komen!

 IMG 4605IMG 4597

Fusion doet mee aan de AH Sportactie

logo ah nocnsf

Albert Heijn, NOC*NSF en de sportbonden - waaronder de Nevobo - willen de komende vier jaar heel Nederland in beweging brengen. Daarom zijn zij op 4 september de AH Sportactie gestart en Fusion doet mee!

Heb jij al een volle spaarkaart bij elkaar gespaard? Dan mag je 5 keer gratis meetrainen bij ons. Klik hier om je aan te melden voor een proeftraining.

Teamindeling, trainingsschema en weekbericht

De start van het nieuwe seizoen staat voor de deur, maandag beginnen de eerste trainingen! Wil je de laatste versies van de voorlopige teamindeling en het trainingsschema nog een keer bekijken, klik dan HIER voor de teamindeling en HIER voor het trainingsschema.

Alle leden hebben deze informatie ook gekregen via het eerste weekbericht. Heb je geen weekbericht gekregen en wil je dat wel? Klik dan HIER om je daarvoor aan te melden

Fusion jeugd presteert goed op eindtoernooi regiotrainingen!

Alle Fusion kids vielen in de prijzen vandaag!! Youri en Brent eerste in de jongens C-klasse, Quinten, Dennis, Jilles en Jurre werden tweede in de jongens C-klasse, Mike werd eerste in de jongens B-klasse, Twan werd derde in de jongens B-klasse en Nicky en Tessa E. werden eerste in de meisjes B-klasse. Iedereen gefeliciteerd!!!

Regiotoernooi

Foto's Kampioenen en CMV

Van de wedstrijden van de teams die kampioen zijn geworden (N5-1 en JB1, nogmaals gefeliciteerd) zijn uiteraard allerlei foto's gemaakt. Normaal gesproken kun je die terug vinden in de albums onder het kopje foto, maar achter de schermen is door Picasa/Google e.e.a. veranderd en de manier waarop onze albums worden gedeeld zal moeten worden veranderd. Om jullie toch de foto's te kunnen laten bekijken, staat hieronder de link:

https://goo.gl/photos/u3EYtdpW3W44ixTW7

En voor het CMV toernooi van afgelopen zaterdag:

https://goo.gl/photos/cb6XcvA4Zj9UTxaHA

Schrijf je nu in voor het jeugdkamp!

Het jeugdkamp komt er weer aan en je kunt je vanaf nu daarvoor inschrijven! Check de poster en klik HIER voor het inschrijfformulier

Jeugdkamp 2017

Opbrengst Grote Clubactie

Nadat logo GCAde jeugdleden bij de kick-off allemaal met een lotenboekje op pad zijn gestuurd, is het even stil gebleven rond de Grote Clubactie. De totaalwaarde van de verkochte loten heeft al wel in het weekbericht gestaan, maar mag hier ook nog best een keer vermeld worden: € 1.363,50 !!

De 10 jeugdleden die individueel de meeste loten verkocht hebben, hebben allemaal een kleine verrassing gekregen. Hieronder de ´winnaars´ van de CMV.

CMV-grote club

  Kayleigh, Ninthe, Jake, Juul, Zoë, Samijn, Nienke, Stijn en Jurre, goed gedaan! Maarrrrr er kan natuurlijk maar één jeugdteam de meeste loten als team verkocht hebben en dat was JONGENS C! Jullie hebben daarom de afgelopen thuisronde de Grote Clubactie Taart gekregen. Volkomen verdiend en ik heb uit betrouwbare bron gehoord dat de taart uitstekend gesmaakt heeft!

 JC-grote club

JC en MB door naar halve finale NOJK!!

Jongens C en Meisjes B zijn ingeschreven voor het NOJK. Ondanks de verraderlijke weersomstandigheden hebben zij vandaag hun wedstrijden in de voorronde gespeeld in Tuitjenhoorn (JC) en Gouda (MB). Allebei de teams wisten zich te plaatsen voor de kruisfinales waarin om een plek in de halve finale gestreden moest gaan worden. En met succes! Allebei de teams hebben hun kruisfinale gewonnen en mogen op 18 februari de halve finales van het NOJK spelen!

IMG-20170107-WA0008

Zara, Tessa, Myra, Roos, Marija, Ivana, Nicky, Raquel, Edger...

IMG-20170107-WA0014 

 Quinten, Thijs, Ries, Dennis, Youri, Jurre, Jilles, Mica, Job en Brent, GEFELICITEERD!

 

Nieuwe shirts voor de CMV-jeugd!

RAAD Rotterdam heeft nieuwe shirts voor onze CMV-jeugd gesponsord! RAAD Rotterdam is het bedrijf van Ivo Hijzen, al jaren onze penningmeester en zelf actief bij de recreanten. Op de komende toernooien zullen al onze CMV-jeugdleden dus rondlopen in nieuwe shirts met op de voorkant het logo van Raad, en op de achterkant Fusion.

Ivo, bedankt namens onze CMV-jeugd en dat ze er blij mee zijn is duidelijk te zien!

CMV

Ladies Night donderdag 3 november!

Op donderdag 3 november 2016 is alweer de 4e editie van de Fusion Ladies Night! Ook dit jaar hebben we weer veel leuke stands klaar staan om alle dames een geweldige avond te bezorgen. Hieronder kunnen jullie een flyer vinden met daarop alle stands. De entree is € 5,- en de gehele opbrengst van de avond wordt aan de vereniging geschonken, met name voor het jeugdkamp dat dit jaar weer georganiseerd wordt.

Graag willen we in dit bericht extra aandacht geven aan het verkoop van Gidion/volleybaldirect artikelen. Bij de Ladies Night is er de mogelijkheid om volleybalspullen tegen aantrekkelijke prijzen te kopen! Het is een stuk goedkoper dan via internet! Denk hierbij aan wedstrijdbroekjes/ kousen/ kniebeschermers/ trainingsshirts etc. Dus wacht nog even met het aanschaffen van je nieuwe spullen tot aan de Ladies Night!

Dus tot 3 november! Vergeet hem niet alvast in je agenda te blokken!

Voor meer updates kun je kijken op www.facebook.nl/ladiesnightfusionrotterdam

Ladiesnight0311

 

Kick-off Grote Clubactie (2)

hom302

Afgelopen donderdag vond de Kick off plaats van de Grote Clubactie. Een aantal vrijwilligers, ouders, meisjes A en Edger Tinkhof, trainer van ons dames 1 team zorgden ervoor dat er op 8 velden aan volleybal activiteiten kon worden deelgenomen. Springen, duiken, bovenhands en onderhandse oefeningen. De gemaakte foto's kun je hier vinden.

home03

Vanaf dit weekend kunnen er weer loten gekocht en verkocht worden. € 2,40 van de € 3,00 gaat naar de Club, wij hopen op een goede opbrengst zodat een deel voor het Jeugdkamp gebruikt zal worden maar ook voor trainingscursussen en trainingsmateriaal. 

Kick-off Grote Club Actie

ggc

Wij doen mee met de Grote Clubactie en dat zal iedereen weten ook! Donderdag 29 september van 17:30 tot 18:45 starten we de Grote Clubactie namelijk met een Kick-off in de Alexanderhal. Alle jeugdleden zijn hiervoor uitgenodigd! Wat we gaan doen moet nog even een verrassing blijven, maar om jullie toch een beetje nieuwsgierig te maken: het heeft allemaal met volleybal te maken. Dus kom allemaal donderdag naar de Alexanderhal voor een leuke activiteit en om je lotenboekje op te halen.

Start trainingen!

Trainingen seizoen 2016-2017 beginnen op maandag 22 augustus

Vanaf maandag 22 augustus beginnen voor alle leden de trainingen voor het seizoen 2016-2017 weer. Het trainingsschema kun je hier vinden. Wil je een keer mee komen trainen om erachter te komen of volleybal wat voor je is, of om te checken hoe leuk volleyballen bij Fusion kan zijn, meld je dan nu aan voor een proeftraining!
 
De aanmeldingsformulieren vind je hier:
 
Tot binnenkort!
 

 

Competitiestart: 1e thuiswedstrijd en Feestje!

Aanstaande zaterdag begint de competitie voor bijna alle teams, iedereen veel succes gewenst! En omdat dit direct een thuisronde is, vond de feestcommissie dat voldoende reden om de competitiestart in te luiden met een feestje:

24 september is het weer zover! Een heus Fusion feest!! Kom allemaal gezellig naar de hal toe en na de laatste wedstrijd kunnen we beginnen! Laten we het seizoen met een knalfuif beginnen! Tot de 24e!

Zonder U geen Fusion(feest)

Disney goes volleybal - klein

 

HAL WEER OPEN!!

ALEXANDERHAL KAN WEER WORDEN GEBRUIKT !
 
Beste leden, ouders, jeugdleden, trainers
 
Vanaf vrijdag 13 mei 17.30 uur is de Alexanderhal weer vrij gegeven voor gebruik. 
Dit houdt in dat vanaf dinsdag 17 mei alle trainingen zoals gepland weer van start gaan.
 
We willen nogmaals bevestigen dat er op geen enkel moment positieve uitslagen zijn geweest bij verschillende asbestmetingen.
De gezondheid van personeel en gebruikers is niet in gevaar geweest.
 
Namens bestuur van Fusion
Theo van Wifferen

ALEXANDERHAL GESLOTEN!

Beste leden, ouders, jeugdleden, trainers

 
Velen zullen gezien hebben dat er werkzaamheden zijn verricht bij de ingang van Sporthal Alexander. De deuren van de hal worden vervangen door een elektrische schuifpui.
 
Bij het verrichten deze werkzaamheden kwam men er achter dat er asbest is verwerkt bij de entree. 
Daarop is het pand per direct gesloten vanaf woensdag 3 mei. Nadien zijn er metingen verricht en er is geen asbest aangetroffen in de sportzaal zelf. Er is dus geen gevaar geweest voor degenen die tijdens de werkzaamheden aan de pui in de hal zijn geweest.
 
De afhandeling van deze kwestie ligt in handen van Bouw-en woningtoezicht en men heeft in deze de procedures te volgen. Dit heeft tot gevolg dat de hal in elk val in de week MAANDAG 9 MEI t/m VRIJDAG 13 MEI voor iedereen gesloten zal blijven.
 
GEEN ENKELE ACTIVITEIT IN DE SPORTHAL ZAL DOORGANG VINDEN !!
 
Uiteraard vinden wij dit ook heel vervelend en zullen vanuit Fusion zoveel mogelijk aandringen op een zo spoedig mogelijke openstelling van de hal. Wij hebben echter maar zeer beperkte invloed op de procedures en de doorlooptijd daarvan. 
 
Als er meer informatie is, maken we dit kenbaar via het weekbericht, de website, de facebookpagina van Fusion en de trainers en contactouders. 
 
Hopend iedereen hiermee voldoende geïnformeerd te hebben,
 
namens het bestuur
 
Theo van Wifferen

Ladies Night 10 maart!

Beste dames,

Over ongeveer anderhalve week is het dan eindelijk zo ver: de Fusion Ladies Night! Op 10 maart zullen de kantine en de tribune van 19.00uur tot 22.00uur roze gekleurd zijn. Of het een daverend succes wordt, hangt af van het aantal enthousiaste bezoeksters. Aan het stand aanbod zal het in ieder geval niet liggen! Met 23 geweldige en uiteenlopende stands is er voor iedere vrouw wat wils. Laat je verrassen, verblijden en verwennen door ultieme vrouwenproducten en activiteiten. Daarnaast maak je tijdens de avond kans op spetterende prijzen. Iedere vrouw is welkom! Dus neem je vriendinnen, moeder, oma, tantes en zussen mee voor een spetterende avond uit. Like de Facebookpagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en berichten!

We zien jullie graag allemaal op donderdagavond 10 maart!

Groetjes,

De Ladies Night organisatie

www.facebook.com/ladiesnightfusionrotterdam

Ladies-Nighti-Voorkant

Ladies-Night-Achterkant

Feestje!

Gewoon omdat het kan. 6 Februari wordt er weer een Fusion feest georganiseerd met het thema "Raar? = Leuk!". Of om de woorden van de feestcommissie (Bart, Ike, Remco en Sascha) te gebruiken: Het fusiontastische eerste feest van het jaar!!!

 Raar is leuk

KAMPIOENEN !!!!

KAMPIOENEN!!!!!!

 

Al weken was het super spannend in de poule van jongens C.  De heren stonden al weken netjes op de eerste plek maar DVO had telkens minder wedstrijden gespeeld en in theorie zouden ze Fusion voorbij kunnen. Vanaf eind november werd er al druk gerekend. Fusion moest ‘gewoon’ even alle resterende wedstrijden met 4-0 winnen en DVO moest twee sets laten liggen. Simpel toch? De jongens van Fusion deden netjes wat van hun werd verwacht, drie wedstrijden winnen met 4-0! DVO liet maar één set liggen dus kon het feestje niet op 19 december gevierd worden. Het lange wachten begon want Fusion was klaar maar DVO moest de laatste en beslissende wedstrijd pas spelen op 9 januari. Als ze één set zouden laten liggen, zou Fusion kampioen zijn. De kans was klein maar bleef wel een kans.

Een bekende bij DVO werd vriendelijk gevraagd om ons op de hoogte te houden van het verloop van de wedstrijd. Twintig minuten na aanvang van de wedstrijd kwam de verlossende app al: DVO had de eerste set verloren!!! Uiteindelijk hebben zij de wedstrijd nog wel met 3-1 gewonnen.

Fusion en DVO kwamen hiermee allebei op 39 punten. Dan wordt er gekeken naar het aantal gewonnen sets, allebei 31. Vervolgens wordt er gekeken naar sets tegen en daar had Fusion er vijf maar DVO zes van. Kampioen geworden op 1 set verschil!!!! Respect voor onze collega’s bij DVO, zij hebben er mede voor gezorgd dat het lekker spannend bleef.

Een superprestatie van de jongens die sinds september in deze samenstelling samen zijn gaan spelen. Dus gefeliciteerd: Tomas, Dennis, Victor, Youri, Quinten, Timo, Justin, Carlo en Menno!!! Jullie zijn toppers. Uiteraard ook dank aan Bart, Dave, Job en Dagmar voor het trainen en coachen.

Zaterdag a.s. worden de jongens gehuldigd. Bericht hierover volgt uiteraard in het volgende weekbericht.

Vanaf zaterdag komt JC1 uit in de hoofdklasse. Wij wensen de jongens veel succes en vooral ook veel plezier!

Voor diegenen die deze kanjers in actie willen zien, ga eens naar de blog van jongens C1! Daar staan leuke foto’s en filmpjes van wedstrijden: fusionjc.blogspot.nl.

 jc-kampioen

NOJK 2 januari

Zaterdag 2 januari is de voorronde van het NOJK (Nederlands Open Jeugd Kampioenschap) gespeeld. Namens Fusion deden hieraan selectieteams mee in de categorie Jongens CMV, Meisjes C en Meisjes B. Meisjes B heeft het helaas net niet gehaald, maar de Jongens CMV én Meisjes C teams zijn door naar de volgende ronde - en dat is direct de halve finale! Gefeliciteerd!

Foto's oliebollentoernooi nu online

Dinsdag 29 december is het oliebollentoernooi gespeeld. De foto's die die avond gemaakt zijn staan nu online. Heb je zelf nog foto's en wil je deze aan het webalbum toe laten voegen of wil je bepaalde foto's in een hogere kwaliteit ontvangen, mail of app ze dan naar Niels of Trudy.

Weekberichten

Krijg je de foutmelding 'Oops..."? Probeer dan de pagina nog een keer te verversen

 

pdf  Weekbericht week 32
pdf  Weekbericht week 33  

 

 

joomla template 1.6
template joomla
Nevobo A-League