Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

E-mail adres:

voornaam:

achternaam:


Asbestsanering en renovatiewerkzaamheden

Op 2 en 4 november a.s. moeten de teams die uitspelen tegen Fusion Rotterdam rekening houden met renovatie van de kleedruimtes. Deze renovatie gaat gepaard met de nodige overlast.
 
De daadwerkelijke renovatie wordt vooraf gegaan door verwijdering van asbestmaterialen in de draagconstructie van de sporthal. Daardoor is een deel van de entree en twee kleedkamers niet beschikbaar.
 
De gemeente Rotterdam garandeert volledige veiligheid voor de gebruikers rond de werkzaamheden. Er wordt gewerkt met gecertificeerde bedrijven en een onafhankelijke toezichthouder op de luchtkwaliteit. Uiteraard zijn alle ruimtes waarin wordt gewerkt hermetisch afgesloten en wordt in diezelfde ruimte tijdens de werkzaamheden een permanente onderdruk gecreëerd, zodat er geen lucht van de werkruimtes naar buiten kan stromen. Daarnaast worden er drie maal per week luchtmetingen verricht om deze garantie ook daadwerkelijk te staven. 
 
Gedurende de werkzaamheden wordt er door Fusion ook gewoon getraind in sporthal Alexander. 
 
De sporthal kan niet bereikt worden door de entree aan de voorkant van het pand, maar via de zijdeur aan de linkerzijde. Als alles goed is, zullen er ook voorzieningen zijn aangebracht die er voor zorgen dat de kantine bereikbaar is. 
 
Aangezien er twee kleedkamers dicht zijn en de vervangende kleedruimte nog niet gereed is, zullen er slechts twee kleedruimtes beschikbaar zijn. Zowel thuis- als uitspelende teams moeten dus van dezelfde kleedkamer gebruik maken.
 
Het bestuur biedt op voorhand excuus aan voor de overlast, maar vraagt om begrip voor de situatie waarmee zij zelf en de vereniging ook niet gelukkig mee zijn.
joomla template 1.6
template joomla
Nevobo A-League