Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

E-mail adres:

voornaam:

achternaam:


Veel Fusion teams op ons eigen toernooi!

Het Circulatie Mini Volleybal (CMV) bestaat uit 6 verschillende niveaus. Dit start op niveau 1 (alleen vangen/gooien), waarna er bij elk niveau hoger steeds een extra schakel bijkomt: serveren (niveau 2), onderhands spelen (niveau 3), in drieën spelen waarbij de 2e bal nog gevangen mag worden (niveau 4) en ‘echt’ volleybal (niveau 5&6). Teams op niveau 1-4 spelen geen competitie maar doen mee aan toernooien die steeds door een andere vereniging georganiseerd worden.

16 December was het de beurt aan Fusion om het CMV toernooi te organiseren. Tijdens de trainingen was er al aandacht aan besteed dat dit ONS toernooi zou gaan worden en daar hebben de kids naar geluisterd! Waar er bij andere toernooien altijd wel een aantal afmeldingen zijn, deden gisteren alle ingeschreven CMV-leden mee aan het toernooi. En hoe hebben ze het gedaan?

Emily, Jake, Melle, Rens en Selena deden voor het eerst aan een toernooi mee. Ze krijgen training van Reinier en zijn 5, 6 en 7 jaar oud en spelen op niveau 2. Zij hadden de beste start die je je maar kunt wensen en wonnen direct de 1e wedstrijd. Daarna ging het iets minder en verloren ze de overige wedstrijden, maar de goede start heeft hen nog wel de 2e plaats in poule opgeleverd.

 N2-1

Op niveau 3 deden twee teams van Fusion mee.

 N3-1

Marina, Niels, Sam, Sana en Tara N. speelden voor het eerst samen. Na een aarzelende start in de 1e wedstrijd hebben ze tegen de latere nummer 1 nog een gelijkspel uit het vuur gesleept. Daarna wonnen zij nog 2 wedstrijden en verloren er maar 1, wat uiteindelijk in een mooie 3e plek resulteerde.


Het tweede team op niveau 3 bestond uit Bram, Daan, Karsten, Octavius, Robin en Tom. Zij zaten in een poule waarin alle teams heel erg aan elkaar gewaagd waren waardoor elke wedstrijd heel spannend werd. Ondanks de steeds gelijk opgaande strijd hebben zij wel helaas alle wedstrijden nipt verloren…

 N3-2

Op niveau 4 speelden drie teams mee.

 N4-3

Het jongste team bestond uit Elif, Kyan, Kayleigh, Julia, Juul en Tara V.. Ze spelen vaak tegen teams die veel ouder zijn en verliezen daardoor jammer genoeg nog veel wedstrijden. Toch laten ze steeds vaker zien dat ook zij steeds beter gaan spelen. Zo wonnen ze gisteren direct de 1e wedstrijd, om daarna helaas de overige wedstrijden te verliezen, maar wel met goed spel.

Het tweede team op niveau 4 bestaat uit Azra, Amber, Setayesh, Ninthe en Selin. Als team hebben ze alle wedstrijden (net) verloren, maar dat maakte voor hen de pret niet minder! Plezier boven winnen en ook zij lieten zien steeds beter te gaan spelen.

 N4-2

 

 N4-1

Het laatste team op niveau 4 bestaat uit Jacky, Dorian, Jente en Boaz. Ze spelen sinds dit seizoen samen en doen dat erg goed. Op dit toernooi wonnen ze drie wedstrijden en verloren alleen van de uiteindelijke nummer 1. Dit resulteerde in een mooie 2e plek. Dit team gaat de 2e helft op niveau 5 in de competitie spelen, veel plezier en succes!

Niels en Peter bedankt voor het opbouwen, Corine voor de organisatie, Raisa voor je hulp bij de wedstrijdtafel, Reinier en Samijn voor de prijsuitreiking en de dames recreanten voor de goede zorgen achter de bar!

Meer foto’s kun je hier vinden

joomla template 1.6
template joomla
Nevobo A-League