Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

E-mail adres:

voornaam:

achternaam:


Jongens CMV door naar finale NOJK!

CMV-1

Eindelijk is het zaterdag 17 februari. Na veel trainingen staan vandaag de halve finales van de NOJK op het programma. Om 10.00 uur verzamelen we in sporthal de Kruisboog in Houten. Met de vraag wat deze dag de jongens zal gaan brengen.

 11.00 begint de eerste wedstrijd tegen Leyton. De jongens beginnen goed geconcentreerd aan de wedstrijd. Er wordt vrij makkelijk gewonnen met 25-16 en 25-15.

Op naar de wedstrijd van 13.00 uur. Ook deze wedstrijd wordt vrij simpel gewonnen door onze jongens met 25-12 en 25-14.

  CMV-2

Gelijk na deze wedstrijd, om 14.00 uur, staat de laatste poulewedstrijd tegen Prima Donnakaas Huizen op het programma. Dit wordt de beslissende wedstrijd in de poule. Net als onze jongens hebben zij de vorige 2 wedstrijden gewonnen. Het is er erop of eronder. De winnaar van deze wedstrijd plaatst zich gelijk voor de finales op 31 maart en de verliezer krijgt nog een kans door later op de dag de kruisfinales te spelen.

Dit wordt een prachtige wedstrijd met heel veel strijd en mooi volleybal. De mooiste services, passes, smashes en geplaatste ballen vliegen over en weer over het net. De jongens stijgen boven hun kunnen uit onder luide aanmoediging van het Fusion en Prima Donna publiek op de tribunes. Wat een strijd wordt er geleverd met heel mooi volleybal. Helaas wordt de eerste set nipt verloren met 25-22 door een kleine inzinking van onze jongens aan het einde van de set. Echter geven ze niet op. Vol gaan ze er in de tweede set weer tegenaan. De hele set wordt een voorsprong niet weggegeven: 7-3, 15-11, 21-13 en onze jongens winnen uiteindelijk met 25-17!!!!!!

CMV-3

Echter wat nu? 1-1 is de einduitslag maar wie is er nu eerste in de poule? Lang is er onzekerheid. Telt het onderlinge resultaat of het totaal aantal punten van alle wedstrijden van deze dag? Uiteindelijk wordt het duidelijk: ONZE JONGENS ZIJN EERSTE IN DE POULE!!!!! Dus direct geplaats voor de finales van het NOJK!

Menno, Jurre, Stijn, Ayhan, Luuk, Mica wat hebben jullie vandaag topvolleybal laten zien. En wat heeft coach Bart de jongens op een geweldige manier begeleid en gecoacht. Het was een topdag en een droom voor de jongens de nu al uitgekomen is.

De jongens mogen zich nu al rekenen tot de beste 8 CMV teams van Nederland. Echter is dit nog niet genoeg natuurlijk. Op 31 maart gaat deze uitdaging verder en gaan de jongens met Bart proberen Nederlands Kampioen te worden.

joomla template 1.6
template joomla
Nevobo A-League